Opţiuni de tratament hipermetropie

hipermetropiea-se-vindecaDupa cate inteleg din acest articol, singurul mod de a-ti vindeca hipermetropia cu adevarat este operatia. Se vorbeste despre prevenire si sfaturi despre cum sa ai ochii mai puternici insa se exclude faptul ca aceasta este unica solutie prin care vederea ta este vindecata:

“Tratamentul tulburării vederii de aproape depinde de câţiva factori, precum vârsta, activităţile şi ocupaţia dumneavoastră, dar este tratată, în mod obişnuit, cu ajutorul lentilelor de contact şi al ochelarilor de vedere. Consultaţi Examinările ochilor pentru informaţii despre cum să obţineţi o prescripţie pentru ochelari sau lentile de contact de corecţie şi Prevenirea problemelor de vedere pentru sfaturi despre cum să aveţi ochi mai puternici.

Dacă sunteţi pregătit(ă) să renunţaţi pentru totdeauna la ochelarii de vedere sau lentilele de contact de corecţie, exploraţi opţiunile chirurgicale de mai jos.

Deşi ochelarii de vedere şi lentilele de contact ajută la corectarea anumitor probleme de vedere, acestea sunt soluţii provizorii care vă ajută să treceţi peste problemă, dar care nu elimină cauza efectivă a acesteia, aşa cum o pot face procedurile chirurgicale.

LASIK este o procedură chirurgicală iar operaţiile prezintă riscuri. Procedura LASIK nu este reversibilă, odată ce a fost efectuată. Pentru a afla mai multe despre procedurile refractive asupra ochilor, mergeţi la Corecţia vederii prin LASIK sau exploraţi progresele care se defăşoară chiar acum în domeniul Corecţiei cu laser a vederii OptiLASIK®.”

Sursa: http://www.vederefaraochelari.ro/farsightedness.aspx

De asemenea, in articol se afirma ca operatia chirurgicala elimina cauza efectiva. Este ca si cum te-ai lovi la deget si in loc sa ti-l vindeci, il tai.

Singura metoda care elimina cauza este prin vindecarea naturala:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s