Cred ca hipermetropia se vindeca

Image

Eu cred ca hipermetropia se vindeca, insa sunt altii care nu sunt de acord cu acest lucru. Asemenea afirmatii sunt prezentate si in urmatorul articol, care ne informeaza ca:

“Hipermetropia nu poate fi vindecata sau prevenita. In cazul in care vederea necesita corectie, aceasta trebuie sa fie cat mai comoda si mai la indemana pacientului.

Pentru a imbunatati vederea se indica pauze periodice de la activitatile care sunt solicitante pentru ochi si folosirea de protectie in cazul activitatilor periculoase.

Lentilele de contact necesita o ingrijire speciala care include curatirea conform instructiunilor si depozitarea lor in cutii speciale, care se aerisesc din cand in cand pentru a impiedica contaminarea.

Dupa procedeele chirurgicale se indica uneori purtarea de bandaje, de lentile de contact speciale pentru cateva zile. Se pot administra picaturi pentru a reduce inflamatia, uneori se pot administra cateva luni dupa chirurgie.

Se indica de asemenea evitarea activitatilor sportive, folosirea de farduri sau de alte substante care sa irite ochiul sau sa permita intrarea de apa in ochi. Se interzice de asemenea dusul pentru 2 zile dupa interventia chirurgicala pentru a evita patrunderea de apa in ochi.”

Consider ca aceste informatii nu sunt adevarate si ca acest articol nu face decat sa incurajeze purtatul ochelarilor, a lentilelor, sau operatia cu laser.

Hipermetropia se vindeca, insa doar in mod natural. Dar nu este interesul oftalmologului de a mentiona acest lucru, deoarece este mult mai profitabil sa corectezi hipermetropia, in loc sa o vindece.

Consideri ca am dreptate sau inca esti sceptic? Citeste si alte informatii despre cum se vindeca hipermetropia in acest articol: https://hipermetropietratament.wordpress.com/2014/01/14/3/ 

Advertisements

One thought on “Cred ca hipermetropia se vindeca

  1. Pingback: Cum se vindeca persoanele care sufera de hipermetropie? | Tratament Hipermetropie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s