Hipermetropia: cum stabilim un diagnostic?

Image

Daca prezentati simptome care indica hipermetropia, este important sa consultati de urgenta un medic oftalmolog, sa stabiliti cu certitudine daca acesta va pune ca diagnostic hipermetropia sau ca e vorba de o alta afectiune. Hipermetropia se stabileste ca diagnostic cu ajutorul urmatoarelor metode:

“Un diagnostic de hipermetropie se face de catre medicul oftalmolog cu ajutorul autokeratorefractometriei. Trebuie obligatoriu copiilor sa li se faca un control foarte amanuntit  (cu cicloplegie).”

Sursa: http://www.csid.ro/boli-afectiuni/oftalmologie/hipermetropia-11237552/#cap3

“Hipermetropia, ca majoritatea afecţiunilor oftalmologice, poate fi stabilita ca diagnostic cu ajutorul  testelor de rutină. Acestea includ: anamneza (investigatii verbale legate de istoria medicală a pacientului si a familiei), testele vizuale care includ testarea acuitatii (prin care se poate depista afectiunea si in forma ei precoce), a campului vizual si a refractiei, oftalmoscopia (realizata cu ajutorul unui instrument cu lentile si sursa de lumina) pentru examinarea componentelor corpului ocular.

In procedura ce confirma ca diagnostic hipermetropia, acomodarea se va dilata si minimaliza prin introducerea unor substanţe cicloplegice in ochi sub forma de picaturi.
Pe langa acestea, exista si o metoda prin care hipermetropia se poate confirma ca diagnostic la copii, prin surprinderea unor imagini video. Aceasta metoda se numeste fotoscreening si nu necesita cooperarea copilului.”
Important de stiut ca hipermetropia se poate vindeca prin tratament natural. Aceasta se poate aplica la orice persoana care sufera de hipermetropie, inclusiv la copii. Hipermetropia se vindeca cel mai bine prin metoda naturala!
Daca doresti sa afli mai multe informatii despre hipermetropia ca diagnostic, dar nu numai, citeste si articolul: https://hipermetropietratament.wordpress.com/2014/01/14/3/
Advertisements

One thought on “Hipermetropia: cum stabilim un diagnostic?

  1. Pingback: Hipermetropia se vindeca si la copii | Hipermetropia se vindeca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s