Tu stiai ca hipermetropia se vindeca?

Stiai ca hipermetropia se vindecaCei ce sufera de hipermetropie probabil nu cunosc faptul ca exista metode prin care hipermetropia se vindeca. Majoritatea cunosc doar metodele de corectare a hipermetropiei. Ochelarii, lentilele si operatia cu laser doar corecteaza problema, dar nu vindeca obiectul afectat.

Hipermetropia se vindeca? Cum?

Obiceiuri sanatoase. Imbunatatirea regimului alimentar, introducerea de mai multe fructe si legume in dieta dumneavoastra este primul pas prin care hipermetropia se vindeca. Aici se mai adauga si urmarea unui program regulat de somn. Cel mai important obicei este, pentru cei care poarta ochelari, sa renunte la acestia. Doar asa se vindeca hipermetropia, ochelarii doar ajuta ochii sa vada mai bine.

Exercitii oculare. Exista diferite tipuri de exercitii pentru ochi care ajuta la vindecarea problemelor oculare. Secretul aici este sa le exersati regulat, deoarece daca nu exista constanta, nici ochiul nu se poate vindeca corespunzator.

Renuntarea la ochelari si lentile. Hipermetropia se vindeca doar fara ochelari. Obisnuinta purtarii pe care aceste metode de corectare a vederii v-au creat-o, va inrautatesc vederea pe zi ce trece. Este foarte important sa renuntati la ele, pentru ca ochii dumneavoastra sa se poate regenera natural, si astfel hipermetropia se vindeca.

“E necesar sa stii ca cele mai frecvente cauze care reduc performantele vederii isi au sediul la nivelul  sistemului muscular al ochilor tai.

Merita mentionat faptul ca exista un sistem muscular extrinsec alcatuit din 6 perechi de muschi (confera mobilitatea ochiului in orbita si pastreaza forma acestuia) si un sistem intrinsec.

Simptomele prezente la hipermetropie sunt efecte ale problemelor aparute în sistemul muscular al ochiului.” (citat din: http://renuntalaochelari.com/despre-hipermetropie-tratarea-naturala-a-hipemetropiei.html)

Acestea sunt cateva metode prin care hipermetropia se vindeca. Ce e important sa cunoasteti aici este ca metodele traditionale doar corecteaza problema hipermetropiei. Daca doriti sa scapati de aceasta problema, sau sa vedeti cu ochii dumneavoastra ca aceasta problema se amelioreaza, acestea sunt cele mai bune solutii. Tu crezi ca hipermetropia se vindeca?

Advertisements

2 thoughts on “Tu stiai ca hipermetropia se vindeca?

  1. Pingback: Pasi esentiali prin care se poate vindeca hipermetropia | Tratament Hipermetropie

  2. Pingback: Hipermetropia se vindeca si la copii | Hipermetropia se vindeca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s