Cum se vindeca persoanele care sufera de hipermetropie?

Se vindeca persoanele care sufera de hipermetropie

Cum se vindeca cei ce sufera de hipermetropie? Sunt persoane care vindeca hipermetropia prin purtatul ochelarilor, cum este exemplul de mai jos, pe care l-am gasit pe un forum:

“Buna ziua, de cateva zile vad in ceata cu ochiul drept.. adica imaginea este putin mai neclara fata de ochiul stang si am fost la un control si mi s-a spus ca am hipermetropie usoara si sa vin la control pe data stabilita de medic (peste cateva zile) sa mi se faca investigatii (tensiune,etc presupun) si sa imi puna ochelari pentru corectarea vederii….acum intrebarea este…

Hipermetropia se vindeca ? Adica dupa un anumit timp de purtat ochelari nu o sa mai am probleme si boala dispare si nu o sa mai fie nevoie de ochelari ? Va rog frumos sa ma lamuriti… o sa trebuiasca sa ii port permanent sau numai o durata pana se vindeca ochiul si boala dispare ? Va multumesc anticipat. ” (http://forum.softpedia.com/topic/831907-intrebare-hipermetropie/)

Aceasta idee este complet gresita, deoarece prin purtatul de ochelari, o persoana nu se poate vindeca de hipermetropie, avand in vedere ca acestia doar corecteaza problema, si nu vindeca ochiul. La fel si cu lentilele sau cu operatia prin laser, sunt metode de tratament care corecteaza afectiunea. Pentru a se vindeca cei ce sufera de hipermetropie, este nevoie de un tratament natural, care se bazeaza pe exercitii, obiceiuri si alimentatie sanatoasa. De asemenea, exista si anumite plante care pot ajuta persoanele care sufera de hipermetropie in a se vindeca.

“Ceaiul de afine este recomandat pentru remedierea vederii mai ales la bolnavii cu miopie sau hipermetropie. Puneti 2 lingurite de frunze de afin la 500 ml apa calduta. Lasati sa stea peste noapte, iar dimineata incalziti din nou usor. Beti 3 cesti pe zi. Se poate face de asemenea si un decoct din fructe de afin (mai ales vara cand acestea sunt la mare cautare). Puneti 1 lingurita de fructe zdrobite in 250 ml apa si beti aceasta cantitate de-a lungul unei zile, inghititura cu inghititura.” (sursa: http://www.revista-tratamente-naturiste.ro/totar.php?totart&na=Miopia+si+hipermetropia)

Singurul mod prin care se amelioreaza vederea celor ce sufera de hipermetropie este prin metoda naturala. Restul metodelor nu ajuta la vindecarea ochiului, ci doar la corectarea defectului pe un anumit termen.

Mai multe despre hipermetropie si cum se vindeca gasiti in urmatoarele articole:

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s