Hipermetropia se poate vindeca natural astfel…

hipermetropia se poate vindeca natural astfelHipermetropia se poate vindeca cu adevarat, desi metodele obisnuite de tratare a afectiunilor oculare nu reusesc sa faca acest lucru. Aceste metode mai mult deterioreaza vederea si agraveaza hipermetropia. Chiar daca am fi tentati sa credem ca operatia laser este cea mai buna metoda de a trata hipermetropia, defapt tot ce face este sa schimbe forma ochiului, cu ajutorului laserului. Ori acest lucru nu ofera garantia ca hipermetropia nu va reaparea sau ca nu se vor ivi alte afectiuni oculare.

De ce spun ca hipermetropia se poate vindeca natural? Ei bine, totul tine de cauza care adus la aparitia hipermetropiei.

Hipermetropia apare ca urmare a acumularii tensiunii in muschii oculari, ceea ce duce la schimbarea formei glubului ocular si la alterarea vederii. Asta se intampla datorita unor obiceiuri proaste, insa poate fi ameliorata in mod natural, si astfel va ajuta nu doar in a trata hipermetropia, ci si in a preveni aparitia ei sau a altor afectiuni oculare, pe viitor.

Recomandari prin care hipermetropia se poate vindeca natural

Daca ai ochii obositi sau simti ca vederea ti se degradeaza pe zi ce trece, poti sa investesti intr-un leac natural, deoarece este deosebit de eficient.

Exista diverse motive pentru care vederea poate slabi odata cu varsta. Cel mai adesea expunerea globilor oculari la radiatiile calculatorului sau la ultraviolete determina, in timp, deteriorarea activitatii muschilor, deformarea cristalinului, probleme in urma carora apar afectiuni precum miopia, hipermetropia sau astigmatismul. Un alt factor care duce la deteriorarea vederii este lipsa de vitamina A din celulele retinei, prin urmare o alimentatie bogata in aceasta substanta va reda acuitatea vizuala, pe timp de zi si de noapte, ferindu-te si de alte afectiuni precum cheratite, umflarea pleoapelor sau ulcere corneene.

 Spirulina combate cataracta

Consuma morcovi, rosii, ardei, dovlecei, zarzavaturi, dar si fructe, fiindca antioxidantii din continutul lor combat slabirea vederii. Portocalele, caisele, bananele, afinele sunt remedii excelente in aceasta privinta. De asemenea, uleiul de catina, silurul, regenereaza privirea, patrunjelul hraneste muschii si nervii globilor oculari, spirulina este utila mai ales in combaterea cataractei, glaucomului si in retinopatii. Sucul de obligeana este benefic in cazul ochilor obositi. Evita, in schimb, compresele cu musetel si opteaza pentru ceaiuri din conuri de hamei, pelin, roinita, maghiran, tei sau sunatoare.

Substante benefice in cazuri problematice

In cazul unor afectiuni grave, precum glaucomul sau cataracta, indicate sunt: consumul de ceai dintr-un amestec de urzica, galbenele, coada-calului, frunze de mesteacan (glaucomul) si baile de abur de la o infuzie cu soc, valeriana si galbenele (in cazul cataractei).

Sursa: http://www.tonica.ro/sanatate/medicina-generala/7035-natura-iti-vindeca-privirea.html

Acestea sunt doar doua recomandari prin care hipermetropia se poate vindeca natural. Mai exista si anumite obiceiuri santatoase care pot si practicate pentru a vindeca hipermetropia natural. Aceste obiceiuri trebuie insotite de exercitii oculare, care de asemenea, in timp, vor vindeca hipermetropia in mod natural.

Hipermetropia se poate vindeca natural, fiind vorba de un intreg proces de alimentatie, obiceiuri si exercitii, la care mai adaugam si anumite leacuri naturale. Totul tine de perseverenta si constanta, pentru ca rezultatele sa apara cat mai repede.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s