Hipermetropia se vindeca in mod natural

Crezi ca poti vindeca hipermetropia? Cu siguranta ai impresia ca hipermetropia se se poate vindeca prin ochelari, lentile sau operatie. Intr-adevar, acestea fiind solutiile cele mai raspandite prin care se poate vindeca hipermetropia. Insa in ce mod se se poate vindeca hipermetropia prin modurile acestea?

“Hipermetropia reprezinta un viciu de refractie, caracterizat printr-un deficit de convergenta – lumina provenita de la obiectele privite este refractata deficitar, iar imagina obiectelor se formeaza in spatele retinei; deoarece imaginea obiectelor se formeaza in spatele retinei, la nivelul maculei (zona de acuitate vizuala maxima) lumina se proiecteaza sub forma unui cerc luminos, responsabil de vederea neclara – scaderea acuitatii vizuale pentru departare dar si pentru apropiere. Cu toate ca vorbim despre un deficit de convergenta, atunci cand se…Hipermetropia se vindeca in mod natural

Hipermetropia se poate vindeca, fara nicio indoiala, in mod natural. Beneficiile pe care le ai in cazul in care incerci sa poti vindeca hipermetropia prin metode naturale sunt ca nu exista reactii adverse, nu necesita o avere,vindeca cauza problemei, poate fi aplicat la oricine indiferent de gravitatea afectiunii, este recomandat si pentru copii.

Articole similare:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s