5 plante pentru imbunatatirea vederii

Ce stii despre cum se vindeca? Cu siguranta te gandesti ca hipermetropia se vindeca prin ochelari, lentile sau operatie. Intr-adevar, acestea fiind modurile cele mai raspandite prin care se trateaza hipermetropia. Insa cum se se poate vindeca hipermetropia asa?

“Una dintre cele mai intalnite afectiuni odata cu inaintarea in varsta este deteriorarea vederii. Aproape orice persoana trecuta de varsta de 40 de ani a resimtit o oarecare slabire a vederii. Multi terapeuti considera ca o alimentatie sanatoasa, un program de exercitii fizice, dar si o serie de remedii fitoterapeutice pot ajuta la mentinerea unei bune acuitati vizuale odata cu inaintarea in varsta. Incordarea muschilor oculari care sunt foarte sensibili precum si un flux de sange neadecvat al retinei pot cauza deteriorari de vedere. Odata cu inaintarea in varsta, vasele mici de sange care iriga interiorul urechii si ochii devin mai putin eficiente in colectarea rezidurilor. Exista o serie de plante medicinale care ajuta la incetinirea procesului de deteriorare a vederii si care de asemenea previn anumite afectiuni oculare ce pot apare. Una dintre aceste plante este afinul (Vaccinium myrtillus). Din fructele de afin se facea un gem delicios pentru pilotii Fortelor Aeriene Britanice in al II-lea Razboi Mondial. Potrivit pilotilor, consumarea acestui gem le imbunatatea vederea pe timp de noapte si astfel le oferea un adantaj in timpul zborurilor operative de noapte. Intrigati de aceste marturii, cercetorii au studiat afinul si au descoperit ca are in compozitie bioflavonoide. Acesti compusi antioxidanti ajuta la prevenirea actiunii radicalilor liberi si a fr…5 plante pentru imbunatatirea vederii

Hipermetropia se poate vindeca, in mod sigur, prin metode naturiste. Partile bune pe care le ai daca vrei a vindeca hipermetropia naturist sunt ca nu exista reactii adverse, nu este costisitor,va vindeca cauza problemei, este recomandat la orice persoana indiferent de gravitatea afectiunii, este sigur si pentru copii.

Cum te poti vindeca de afectiuniile oculare:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s