Poti manca pentru a-ti imbunatati vederea?

Stii cum se vindeca? Sigur stii ca hipermetropia se se poate vindeca prin ochelari, lentile sau operatie. Si asa este, acestea fiind solutiile cele mai raspandite prin care se trateaza hipermetropia. Insa in ce mod se vindeca hipermetropia asa?

“Sfatul mamei de a manca morcovi pentru a putea vedea in intuneric s-arputea sa fie mai mult decat un simplu truc pentru a ne face sa mancammai multe legume. Cercetatorii au demonstrat faptul ca anumite alimentepot imbunatati vederea, stopand semnele imbatranirii ochiului si pastrandsanatatea acestuia. Una din cele mai comune cauze ale vederii slabe este ceea ce se numeste”degenerescenta maculara”. Aceasta este cauza orbirii si a altor problemede vedere, in proportie de 50%. Imagineaza-ti ca ochiul tau este ca o camera. Exista cristalinulcu o deschidere in fata care concentreaza obiectele in retina, inspatele ochiului tau. Macula este o mica zona de depresie situata incentrul retinei, unde acuitatea vizuala este maxima si, de asemenea,sensibilitatea la lumina este foarte mare. Uneori, celulele maculei sedistrug iar tu iti pierzi abilitatea de a aprecia culorile sau de a teconcentra asupra activitatilor migaloase cum ar fi cititul. De cele maimulte ori, aceasta problema nu provoaca orbirea totala dar iti poateincetosa privirea si, uneori, te sensibilizeaza la lumina. In mod obisnuit, cei afectati sunt persoane de peste 60 de ani darforma genetica a acestei boli poate afecta si persoane tinere sau chiarcopiii. Medicii inca nu au aflat cu exactitate din ce cauza celulele maculeiincep sa degenereze. Una din teorii se refera…Poti manca pentru a-ti imbunatati vederea?

Hipermetropia se vindeca, cel mai sigur si eficient, in mod naturist. Partile bune pe care le ai daca doresti sa poti vindeca hipermetropia naturist sunt ca nu exista reactii adverse, nu este costisitor,trateaza cauza problemei, este recomandat la orice persoana orice varsta ar avea, este foarte eficient si la cei mici.

Cum te poti vindeca de afectiuniile oculare:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s