Exercitiu pentru ochii obositi – ce sa faci daca ai hipermetropie

Ce stii despre cum se vindeca? Probabil stii ca hipermetropia se vindeca prin ochelari si operatie. Si asa este, acestea fiind metodele cele mai raspandite prin care se poate vindeca hipermetropia. Insa in ce mod se se poate vindeca hipermetropia prin modurile acestea?

“Specialiştii ne propun un exerciţiu simplu care pretinde a odihni ochii celor care folosesc un timp mai indelungat computerul. Ei spun că la fiecare 20 de minute, o scurtă pauză de 20 de secunde este suficientă. Pauza nu este însă o simplă dezlipire a privirii de pe ecranul monitorului. Lucrurile nu sunt niciodată aşa de simple, dar nici foarte greu nu este. Deci, după 20 de minute de lucru, luaţi-vă ochi de la calculator şi clipiţi de 20 de ori la rând apoi timp de alte 20 de secunde aţintiţi-vă privire spre un obiect aflat la aproximativ 20 de metri distanţă. Strategia a fost concepută drept o soluţie pentru sindromul vederii de calculator, CVS, sindrom care afectează milioane de utilizatori. Sindromul se manifestă prin …Exercitiu pentru ochii obositi – ce sa faci daca ai hipermetropie

Hipermetropia se poate vindeca, in mod sigur, prin metode naturiste. Beneficiile pe care le ai daca incerci sa poti vindeca hipermetropia naturist sunt ca nu exista reactii adverse, nu necesita o avere,trateaza cauza problemei, poate fi aplicat la oricine orice varsta ar avea, este foarte eficient si la cei mici.

Vindecarea hipermetropiei si a altor vicii de refractie:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s