Hipermetropia

Crezi ca poti vindeca hipermetropia? Sigur te gandesti ca hipermetropia se vindeca prin dispozitive cu dioptrii si operatie. Si asa este, acestea fiind metodele cele mai bine stiute prin care se trateaza hipermetropia. Insa in ce mod se vindeca hipermetropia asa?

“Hipermetropia reprezinta un viciu de refractie, caracterizat printr-un deficit de convergenta – lumina provenita de la obiectele privite este refractata deficitar, iar imagina obiectelor se formeaza in spatele retinei; deoarece imaginea obiectelor se formeaza in spatele retinei, la nivelul maculei (zona de acuitate vizuala maxima) lumina se proiecteaza sub forma unui cerc luminos, responsabil de vederea neclara – scaderea acuitatii vizuale pentru departare dar si pentru apropiere. Cu toate ca vorbim despre un deficit de convergenta, atunci cand se urmareste prescrierea de ochelari, hipermetropia este notata cu semnul + (plus) . Practic, hipermetropia se datoreaza asincronismului dintre puterea refractiva a dioptrului ocular (corneea si cristalinul sunt cele mai importante doua componente ale dioptrului) si lungimea axului anteroposterior al globului ocular (la hipermetrop acest ax este mai scurt decat la normali) . Deoarece imaginea clara a obiectelor se formaza in spatele retinei, hipermetropul tanar este nevoit sa utilizaze in permanenta acomodatia pentru a readuce focarul de proiectiei al imaginii la nivelul maculei (acomodatia – …Hipermetropia

Hipermetropia se poate vindeca, cel mai sigur si eficient, in mod natural. Beneficiile pe care le ai daca doresti a vindeca hipermetropia in mod natural sunt ca nu exista riscuri, nu te costa mult,va vindeca cauza problemei, poate fi aplicat la oricine orice varsta ar avea, este sigur si la cei mici.

Hipermetropia si afectiuni similare:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s