Refractia oculara si tulburarile ei (hipermetropia, miopia, astigmatismul)

Ce stii despre cum se vindeca? Cu siguranta stii ca hipermetropia se se poate vindeca prin dispozitive cu dioptrii si operatie. Si asa este, acestea fiind metodele cele mai bine stiute prin care se vindeca hipermetropia. Insa cum se trateaza hipermetropia asa?

“Ochiul poate fi at cu un aparat de fotografiat. Deviatiile pe care mediile transparente si refringente ale ochiului le imprima razelor luminoase care le trarseaza, cand imaginea obiectelor inconjuratoare se formeaza pe retina, constituie refractia oculara.In ochiul in stare de repaus acomodativ, razele luminoase paralele nite de la infinit (practic de la 5 m), dupa ce au fost reflectate de dioptrul ocular, se intalnesc intr-un focar pe retina (ochi emetrop), inaintea retinei (ochi miop) sau inapoia ei (ochi hipermetrop). HipermetropiaIn ochiul hipermetrop, imaginea, formata inapoia retinei poate fi adusa pe retina numai printr-un efort .a_cA�iriodativ, deoarece puterea de refractie a ochiului este insuficienta. Din aceasta cauza, hiper-metropul nu de bine nici la distanta, nici aproape. Pentru a-si putea corecta tulburarea de dere, el utilizeaza in permanenta o parte din …Refractia oculara si tulburarile ei (hipermetropia, miopia, astigmatismul)

Hipermetropia se vindeca, fara nicio indoiala, in mod natural. Beneficiile pe care le ai in cazul in care doresti sa poti vindeca hipermetropia in mod natural sunt ca nu exista reactii adverse, nu necesita o avere,vindeca cauza problemei, este aplicabil la orice persoana indiferent de gravitatea afectiunii, este recomandat si pentru copii.

Vindecarea hipermetropiei si a altor vicii de refractie:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s